Fascinatie over permanente ontharing

Simpelweg daar het flitslicht met IPL niet heel gericht aangebracht mag worden. Het zuivere en zeer krachtige lichtwegend van de laser mag wel tot dieper gelegen haarvaatjes aankomen. Daarom kan zijn laserontharing duurzamer en effectiever.

SHR is een vooraanstaande procedure die speciaal geproduceerd is om ongewenst haar te verwijderen op een snellere en meer comfortabele manier. Betreffende SHR mag je behandeld geraken ongeacht jouw huidtype ofwel dit jaargetijde. Ook gevoelige gebieden mogen op ons comfortabele manier worden behandeld.

Voor aanvang aangaande een verzorging geraken foto’s gemaakt aangaande dit behandelgebied. Daarna is de ideale hoeveelheid laserenergie getest en is een instelling over de laser vriendelijk op uw situatie.

De gevolgen aangaande ons definitieve ontharing bestaan geweldig; of het meteen zal om haartjes mét of buiten pigment, ze geraken stuk wegens stuk verwijderd. Voorgoed! En dat met slechts ons zoveel laserbehandelingen. Zo ontvangt u dan ook binnen no time en zonder pijn te beleven ons opwindende, zachte huid.

Kom dan langs een vrijblijvend intakegesprek. Het resultaat is een ons huidanalyse en een huidtherapeut stelt voor u dan ook ons persoonlijk behandelplan op. Zo beseft u dan ook exact die werkwijze voor u het meeste passend is en wat u dan ook kunt verwachten.

Aansluitend trek je het haartje ook niet uit bijvoorbeeld met een gewoon pincet, doch druk jouw op de activeringsknop. Het haartje geleidt vervolgens ons lading elektriciteit naar de haarwortel die daarom is vernietigd. Het Rio CNHR2 elektrolyse ontharingspincet is ons ontwerp aangaande zo’n speciaal ontwikkeld pincet.

Een werking met ontharen met laser is wanneer volgt. De door een laser uitgezonden zuivere en sterke lichtstraal (800 nm golflengte) wordt omgezet in warmte en via dit pigment in het haar tot het haarzakje geleid.

Bekijk verdere aan een nieuwste en allerbeste elos technologie vanwege dit definitief ontharen, belangstelling behulpzame feiten met ofwel maak meteen toepassen over ons voor niets eerste consult betreffende ons ondervinden HBO huidtherapeut voor je in een omgeving!

Een definitieve verkoopprijs wordt vastgesteld gedurende ons eerste hier consult. Belangstelling gedurende het consult verder iedere keer naar eventuele bijkomende kosten.

Via de laserbehandeling sterven een eiwitten in de haarzakjes af. Hierdoor is het haarzakje vernietigd en is het haartje definitief verwijderd.

Het kan zijn enorm moeilijk om te zeggen hetgeen permanent ontharen precies kost. Dit kan zijn immers afhankelijk aangaande heel veel factoren. Daar zijn verschillende factoren welke ons invloed op een verkoopprijs van een treatment hebben:

Dit ontharen met deze lasertechniek is minder gevoelig, daar een laser continue via een behandelaar over de huid bewogen wordt, waardoor een warmte is verspreid.

Die methodes bestaan speciaal geproduceerd om stugge, witte en grijze haren ofwel lichtgepigmenteerde blonde en rooie hoofdharen te verminderen.

De laser richt zich op dit pigment in uw haar. Veelal zijn enkele behandelingen benodigd voor een optimaal uitkomst. Ons laserontharing behandeling kan zijn aan het doorgaans ook niet pijnlijk. Het kan zijn geoorloofd dat u ons irriterend idee ervaart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *